Szórakozás

Végre visszatér az RTL Klub műsorvezetője

Az RTL Klub egykori műsorvezetője három éve, kislánya születése előtt költözött Németországba. Úgy tűnik, most azonban visszatér, már német férje is készen áll a változásra.

Palotás Petra három éve, Bora nevű kislánya születése előtt költözött ki Hamburga. A műsorvezető azóta német férjével, Mirkóval közösen neveli gyermeküket Németországban. Petra már régóta szeretne visszaköltözni szülőföldjére, és úgy tűnik, hogy egyre közelebb kerül álmához, ugyanis tegnap már ismerőseivel is tudatta a közelgő lakáscserét.

“A férjem ma megerősített abban, hogy ő valóban készen áll arra, hogy esetleg Magyarországon folytassuk majd az életünket. Azért ez nagyon jó érzés. ;-) Ezért is szeretem őt annyira…” – osztotta meg a fejleményeket a legnagyobb közösségi oldalon Palotás Petra.

Egyedül az maradt nyitott kérdés, hogy mihez kezd, ha hazatér. Palotás Petra korábban az Ötletház, a meneTrend és az RTL Klub betelefonálós játékműsorának műsorvezetője volt, azonban azóta mindhárom produkció megszűnt vagy új gazdára talált.

A csatornánál nyáron többen is arról pletykáltak, hogy Petra is egy titkos létszámleépítés áldozata lett, amit senki nem erősített meg. Arról sem kívánnak beszélni, van-e még élő szerződése a csatornával, egyáltalán visszatérhet-e oda.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik