Szórakozás

Bíróságra megy a magyar énekes

bíróság (bíróság, ítélet)
bíróság (bíróság, ítélet)

A minap különös fotó látott napvilágot Kefirről és egy rejtélyes lányról. Az egyik napilap hasábjain megjelent képen az énekes félreérthető szituációban látható egy fekete hajú ázsiai lánnyal pózol, miközben a barátnője köztudottan szőke és magyar.

A napilap azt is tudni vélte, hogy az énekes az egzotikus hölggyel töltötte az estét, a kép készítője szerint egyértelmű volt, hogy van közöttük valami. A Hír24 utánajárt az igazságnak, és magát az énekest kérdezte a kellemetlen felvételről.

“Nem tagadom, hogy én vagyok a képen, két hete készült egy belvárosi szórakozóhelyen. Ennél többet azonban most nem szeretnék elárulni a dologról az ügyvédem tanácsára” – mondta Kefir, aki jogi lépéseket tervez a napilap ellen.

“Nagyot csalódtam a médiában, teljesen feldúlt ez a dolog!” – tette hozzá.

Kefir korábban úgy nyilatkozott, hogy Erikával egymásnak teremtette őket az Isten és semmi sem választhatja el őket egymástól. A pár már hat éve élt együtt szerelemben, házasságot és gyermekeket is terveztek. Kérdés, hogy a leleplező fotó és ez a rejtélyes ázsiai lány közéjük állhat e. Az énekes ígéretet tett arra, hogy a fejleményekről elsők között számol be a Hír24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik