Szórakozás

Ezért szakított a TV2 álompárja

Búcsút intett egymásnak Nagy Adri és Nagy Kristóf Bozont. A TV2 tehetségkutatójának szerelmesei azt állítják, nem volt elég idejük egymásra.

Néhány héttel ezelőtt még közös sportolási szokásaikról és diétájukról meséltek, sőt, az is szóba került, hogy családot akarnak, most pedig szakításukról szólnak a hírek. Nagy Adri és Bozont az Aktív kamerái előtt vallották be, szétváltak útjaik.

A Megasztár után eleinte sokan kételkedtek Bozont érzelmeiben, aztán úgy tűnt, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, a pár össze is költözött Adri lakásába. Ez azonban már a múlté, Adri ismét szingliként él kis garzonjában, Bozont pedig hazaköltözött szüleihez Pilisvörösvárra.

A szakítás okaként mindketten az együtt töltött túl kevés időt nevezeték meg, így esélyük sem volt összecsiszolódni.

Közös jövőt terveztek

“Békés elválás volt a szakítás” – mesélte Bozont, és hozzátette, nem durvult el köztük a viszony. “Annyi dolgunk volt, hogy elmentünk egymás mellett” – tette hozzá az énekes.

Nem egyedüli Bozonték szerelme, amely a Megasztár alatt alakult ki, ám rövidesen szakítással végződött. A tehetségkutató győztese Radics Gigi és Burgess Benji szintén nem sokáig alkottak egy párt. Az ő esetükben azonban nem kettőjük döntése volt a szakítás, a lány mondta ki – sms-ben – a búcsúszót, arra hivatkozva, hogy inkább karrierjére koncentrálna.

A két énekes sorsában azonban közös, hogy mindketten videoklipet készítenek. Bozonté hamarosan, amíg Benjié már most látható Pont így jó címmel. Az amerikai-magyar fiú nem titkolja, dala a Gigivel való szakításról és annak feldolgozásáról is szól. Benji a TV2 Mokkájában elmondta, jelenleg nem szerelmes senkibe, de most jól érzi magát így.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik