Szórakozás

Meztelen mellekkel pózolt Emma Watson

Emma Watson (Emma Watson)
Emma Watson (Emma Watson)

A Harry Potter-széria dögös nővé érett főszereplőjéről egy eddig soha nem látott kép került elő, amelyen a bájai is láthatóak.

Ahogy Emma Watson szépen lassan felnőtt, úgy kezdte el egyre jobban érdekelni a felnőtt férfiakat is a Harry Potter-sorozat. A fantáziájuk azonban nem pont oly módon “lett kielégítve a moziban ülve”, mint szerették volna. Most viszont mindenki lelke megnyugodhat, aki Emmát szeretné minél kevesebb ruhában látni. Hermione megformálójáról ugyanis előkerült pár werkfotó, amelyek a tavalyi Elle-nek készült pózolásából származnak. A képek egyikén pedig az átlátszó felsőjének hála, tisztán láthatóak a mellei.

A szexi fotó érthetően nem került be végül a magazinba, hiszen Emma imázsa nem engedi meg a meztelenkedést, és ugyanezen okból jól el is rejtették az ominózus felvételt. Valaki viszont most véletlenül ráakadt, és azonnal közkinccsé is tette azt. Így Rankin nevét nemcsak azért áldják millióan, mert Heidi Klumról ötszáz pucér képet csinált már, hanem mert Miss Watsont is soha nem látott perspektívából mutatta be.

Emma kitárulkozását itt láthatja, aki akarja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik