Szórakozás

Őszintén vallott Papadimitriu Athina

Papadimitriu Athina (Papadimitriu Athina)
Papadimitriu Athina (Papadimitriu Athina)

Papadimitriu Athina azt állítja, mindig szívből énekel. Régebben szenvedéseiről, fájdalmáról, most pedig boldogságáról dalol.

“Olyan dalokat szeretek énekelni, amelyek hatással vannak rám, amelyek az én szemembe is könnyeket csalnak. Remélem ezek a hallgatóságra is hatással vannak” – vallja Athina.

“Most például méregteleníteni fogok, ez is hallatszik majd az új dalaimból. Megújulok, kitisztulok, jól vagyok, tombolok, ezért lett az új lemezem tele nagyon boldog dalokkal. Most nemrég jártam Görögországban, és nagyon feltöltődtem” – tette hozzá az énekesnő, aki kivirult, és boldogan mesélt élete új korszakáról.

„Mulatozós, bulizós, táncos dalok azok, amelyeket megszokhat az ember a görög bulikban, ezekből hoztam egy kis ízelítőt. Észrevettem, hogy a magyarok húzódoznak az összejöveteleken, még akkor is, ha egyébként vágynának táncolni, a görögök azonban gondolkodás nélkül felpattannak, ha megszólal a zene. Számomra az a lényeg, hogy az ember lelke kiszakadjon éneklés közben. Az új albumom címe Tengerről Tengerre lett, ugyanis a víz az életem, és ezt az érzést akarom mindenkinek átadni” – mesélte. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik