Szórakozás

Nyertes Zsuzsa élő adásban verekedett – Fotó

Nyertes Zsuzsa az RTL Klub Csak csajok című műsorában keményen nekiment egy férfinak. A színésznő nem agresszív, csupán bemutatót tartott abból, hogyan védhetik meg magukat a nők.

Az utóbbi hetekben a Pécsen meggyilkolt rendőrségi pszichológus, Bándy Kata esete tartotta lázban az országot. Ennek kapcsán az RTL Klub reggeli műsorában arról beszélgettek, mit tehet egy védtelen lány, ha megtámadják. A témához szakértőket is hívtak, akik mutattak néhány fogást, amellyel bárki ártalmatlanná tudja tenni az agresszív személyeket.

Nyertes Zsuzsa a Bándy Kata-ügy kapcsán elmondta, mióta a fiatal pszichológust meggyilkolták, sokkal jobban félti tinédzser lányát, mint korábban.

„Engem nagyon érdekel az önvédelem, bár nem azért, mert félnék attól, hogy bárki letámad. Van azonban egy gyönyörű 18 éves lányom és a Bándy Kata esete óta igencsak ideges vagyok, ha hajnalban jön haza. Mindig mondom neki, üljön taxiba. Már gázsprayt is vettem neki” – mesélte Nyertes Zsuzsa, aki különösen figyelt az önvédelmi bemutatóra, hogy az elsajátított mozdulatokat átadhassa a gyermekének.

Bár az elején húzódozott a színésznő attól, hogy megüsse az oktatót, a végén annyira belejött, hogy testi erején és az ütése keménységén még a stúdióban ülők, sőt még ő maga is meglepődött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik