Szórakozás

Hisztirohamai vannak a színésznőnek

Jessica Simpsont szerződés kötelezi, hogy fogyjon szülését követően, viszont ez túlságosan megterhelő számára.

Egy-két héttel lánya május eleji születését követően Jessica Simpson máris kemény fogyókúrába kezdett. Szinte mindennap az edzőteremben kínozza a trénere, és keményebb diétán van, mint egy topmodell. Ami elég nagy változás azután, hogy a terhesség előtt és alatt kontroll nélkül mindent megevett, amit csak megkívánt.

De most mégis kénytelen tartani magát az új elváráshoz, különben elég sokat bukna. Hónapokkal ezelőtt ugyanis leszerződött a Weight Watchersszel, aminek értelmében a cég módszereivel vissza kell nyernie régi, ötvennyolc kilós versenysúlyát, aminél most jelenleg egy húszassal többet nyom. A fogyásra pedig nem kapott túl sok időt, mindössze öt hónap áll a rendelkezésére, ami a korábbi életvitelét figyelembe véve több mint kevés.

Emellett anyaként is meg kell felelnie, hiszen hiába múlik négymillió dollárja a súlyvesztésen, mégis csak a kis Maxwell a legfontosabb. A pici pedig sok figyelmet és időt is igényel, mivel nem valami jó alvó, éjszakákat virrasztanak vele a szülei. Szóval Jess pihenés nélkül kénytelen edzeni és magát sanyargatni. Ez lelkileg már most teljesen tönkretette. Rengeteget sír, és hisztirohamai vannak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik