Szórakozás

Ilyen mennyasszony a Barátok közt sztárja!

Balogh Edinának május utolsó szombatján mondta ki a boldogító igent. A sztár újabb titkokat árult el esküvőjéről, ami jelenleg is zajlik.

A Barátok közt Kingája a világ legboldogabb embere, hiszen hozzáment szerelméhez, Krisztiánhoz, aki egyben a népszerű sorozat zeneszerzője. A színésznő és párja nagyon élvezték az esküvői előkészületeket, amiben egyik koszorúslányok, Kiss Ramóna is segítségükre van.

Edina az utóbbi napokban ruhapróbára járt és tortákat kóstolgatott. A ruhapróbára az RTL Klub stábja bekukkanthatott, de a vőlegény nem láthatta előre a ruhát.

„Az esküvői tortánk nagyon különleges lesz. Hatalmas nagy, emeletes és különböző szinteken egy-egy kis meglepetést rejt majd. Ennél többet egyelőre nem szeretek elárulni róla.” – mesélte a Barátok közt sztárja a Story magazinnak.

A színésznő vőlegénye a Reflektor műsorban azt mondta, nem pánikolnak, semmitől nem tartanak, ugyanis ők már megtalálták egymásban az igazit és biztosak abban, hogy egymással akarják leélni az életüket.

Edina azt is elárulta, hogy mióta Krisztiánnal együtt él, édességfüggő lett, pedig tudatosan törekszik az egészséges táplálkozásra. Süteményeket kevésbé készít, de szinte minden nap főz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik