Szórakozás

Viktor egy napja: ÉLŐ ADÁS!

Kivel ébred a Story TV sztárja? Mit csinál a Szerencsekerék, amikor nem forog? Kövesd a Hír24-en ÉLŐBEN Klausmann Viktor egy napját!

Ma a Szerencsekerék házigazdáját, Klausmann Viktort kísérjük el a reggeli ébredéstől az esti lefekvésig, percről percre frissülve. A kíváncsibbak ÉLŐBEN is bekukkanthatnak a műsorvezető magánéletébe. részletesen beszámolunk mindenről -, sőt az olvasók bele is szólhatnak abba, hogy „áldozatunk” mit vegyen fel, mit vásároljon, mit főzzön vacsorára. „Beleszólni” a Hír24-en, vagy Facebook oldalunkon, a facebook.com/hir24 oldalon lehet.

 

 

20:00 Viktor köszöni mindenkinek a figyelmet annak is akinek tetszett és annak is akinek nem. Ezúton kíván jó éjszakát a Hir24 olvasóinak. Mi is köszönkük, hogy velünk tartottatok. Viszlát legközelebb.

19:30 Lassan mi is búcsút veszünk Klausmann Viktortól, csodaszép gyermekitől és a gyönyörű Kékestetőtől.

19:20 A finomságok elkészültek, a csemeték evés helyett ásítozva pislognak. Viktor boldogan nyugtázza, hogy fél óra és ágyba dughatja őket.

19:05 A gyerekek izagtottan lesik apjukat, hogy mikor lesz már vacsora…

18:55 A vacsor főtt virsli, sült szalonna és tükörtojás. Nyami!

18.30 Elfáradtak a gyerekek, elég volt a csúszkálásból. A kis család a ház felé veszi az irányt, jöhet a vacsora, a fürdés és majd az alvás.

18:20 “Azért is szeretem, ha a gyerekek este síelnek, mert ilyenkor jobban tovább alszanak. Akár nyolcig is” – jegyzi meg viccesen Viktor.

18:05 Apa és a gyerkőcök együtt “csúszkálnak”. Viktor kicsit aggódik, reméli, nem reped szét rajta a sok hajolgatástól a nadrág. Nem egyszerű a két csöppséggel, de ő tudja a dolgát, remekül bánik a gyerkekkel.

17:55 Megérkezett a pályára a mai első esti fizetővendég. Viktor fogadta, sőt, engedményt is adott neki. Időközben a gyerekek is kedvet kaptak a csúszáshoz. A jó hangulathoz a pálya kivilágítása is hozzájárul, ám a humorfelelős változatlanul “apa”.

17:35 “Apa a sztár!” A kis Tamara Eszter és Dominik csüngenek papájukon, a síeléshez azonban nem fűlik a foguk. A forró csoki csábításának bezzeg nem tudnak ellenállni. (A stáb megértően bólogat)

17:20 Együtt a család, irány vissza a Kékesre! Manó, ahogy édesapja hívja, boldog és izgatott. A kislány édesapjának és testvérkéjének is nagyon örült. Alig várják a közös mókázást…

17:10 Elkészült a síelés rövid képes összefoglalója!

17:05 Vikort kisfia is elkíséri Mátraházára. Dominik ragaszkodott hozzá, hogy papájával együtt menjenek a kislányért, ugyanis a gyerekek nagyon szeretik egymást. A Kékesen közös program vár rájuk…

16:25 A sielés után egy kis kitérő Mátraházára Viktor kislányáért.

16:00 ÉLŐ BEJELENTKEZÉS most, itt!

15:30 Mindenki jóllakott, szóval levezetésként jöhet egy kis síelés. Még öltözködünk, aztán lécre pattanunk. Remélhetőleg nagyobb esés nélkül megússza Viktor és a stáb is.

14:45 Egy megkésett ebédet követően meghódítjuk a havas lankákat.

14:25 Úton a kékestetői sípálya felé, egy kis havas mokózásra.

14:10 Bevásárlás letudva, bár a rendszer okozott egy kis fennakadást, mivel a kamerát nem akarták azonnal beengedni. De végül csak összejött minden. Sőt még a pénztáros hölgy napját is feldobta Viktor néhány kedves szóval és mosollyal.

13:35 Barcelonában is szeretik a Hír24-et! Legalábbis Viktor egyik barátja onnan követi figyelemmel cimborája napját.

12:50 Következő állomás a gyöngyösi Tesco, hogy beszerezzük a vacsora hozzávalóit. Mindezt reményeink szerint már élőben is meg tudjuk mutatni.

12:40 Az élő bejelentkezés sajnos technikai gondok miatt elmarad. Viszont az élet ettől nem állt meg, Viktor rámerészkedett a befagyott domonyvölgyi tóra. Ami így tizenegynéhány fokban nem volt annyira jó ötlet, és az olvadozó jég beszakadt alatta. Így egy cipőcsere után folytatódik utunk.

12:15 Útközben egy volt barátnő is bejelentkezett telefonon. Viktor kedélyesen elcsevegett vele, de ez nem meglepő, mivel összes egykori szerelmével máig jó kapcsolatot ápol.

12:10 Elindultunk Domonyvölgybe strandolni. Hamarosan újabb élő bejelentkezés következik!

11.43 Egy kis magánélet. Csajokról, csajozásról is beszélgetünk. Viktornak két anyától van két gyermek. Mint mondja, a nők között akkor szent a béke, ha nem találkoznak.

11.20 Tankolunk. Viktor arról beszél, hogy még mindig csúnyán köhög, mert februári megfázását nem tudta egyelőre kikezelni. Orvoshoz pedig nem ját. Árpa Attiláról is faggattuk egy kicsit. Viktor nagyon kedveli műsorvezető-társa macsó stílusát. Azt sem titkolja azonban, hogy kezdetben alaposan kellett Attilát téningeznie, hogy belejöjjön a műsorvezetésbe.

11:00 Úton Gödöllő felé. Viktor itt találkozik egy grafikus barátjával, aki nyolc perc alatt logózza fel azt a dzsekit, amely a sísuli számára készül. Utána indulás vissza Domony-völgybe.

10:15 Viktor sehol… a közterületesek nagyon nézik a kocsit és a motort. Mi lesz ebből?

10:04 A posta mellett találtunk parkolót. Hurrá!

10:02 Viktor elárulja, barátnője már fél nyolc tájban lelépett, nehogy összefusson stábunkkal. Kollégájáról, Árpa Attiláról pedig kikottyantja, hogy Attila mostanában sok vízhajtót szed, mert kockás hasat szeretne. Viktor nem hajlandó a szépségért szenvedni. Azt mondja, ő így is kell a nőknek.

9:54 Egy bűnügy kellős közepébe csöppentünk: még a nyáron betörtek a Viktor által üzemeltetett domonyvölgyi strandra, és ellopták hősünk biciklijét. A rendőrségi nyomozást azonban lezárták, mert az elkövetőt nem lehetett azonosítani- derül ki a néhány perccel ezelőtt kézhez vett hivatalos értesítőből. “Pontosan tudom, kik a tolvajok, de hát mit tehetnék? Valami Hungary…”- jegyezte meg a Szerencsekerék kapitánya.

9:42 Viktor a quados utánfutót szereli az autójára. Kicsit bénázik. A parkolóőr segít neki. Viktor már előre idegeskedik. “Hogy a fenébe fogok megállni a nyugati nagypostánál?”

9:31 Elindulunk a legénylakásból a Szerencsekerék stúdiójába, ahol Viktor pörget majd nekünk egyet.

8:57 Elővigyázatosak vagyunk, van nálunk poharas kávé, hátha a nagy rohanásban nem lenne idő a szokásos reggeli szeánszra. Becsöngettünk, támadunk!

8:30 Stábunk Klausmann Viktor legénylakása előtt mindenre elszántan készül a nagy leleplezésre.
Egyedül töltötte az éjszakát, vagy sem? Vajon miben nyit ajtót? Sonkástojást vagy inkább müzlit reggelizik?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik