Szórakozás

Kiderült: fél évig áram nélkül élt a magyar híresség

Csaknem féléves sötétséget követően rövidesen újra beindulhat a mosógép, a mikrohullámú sütő és a porszívó is Fekete Pákónál. Az énekes csatát nyert volt párjáékkal szemben.

Az első ütközetet megnyerte Fekete Pákó! Információink szerint az énekes a zuglói önkormányzaton lefolytatott vizsgálaton bebizonyította: jogtalanul kapcsolták ki nála az áramot. Pákó volt párja testvérének lakásában élt a kedvesével. Havi százezer forintot fizetett és a rezsit – mondja – majd miután tavaly augusztusban Pákó párja a közös gyerekükkel elköltözött, jött az újabb fricska: Ágica kikapcsoltatta az áramot. Az óra ugyanis az ő nevén volt.
– Közel fél éve nem volt áram. Minden nap a barátaim, a szomszédaim segítségére szorultam, ha mosni, főzni kellett. Ha pedig a mobiltelefonomat vagy laptopomat akartam feltölteni, egy közeli kávézóba ültem be. Rengeteg pénzt kellett így költenem feleslegesen, nem beszélve a kellemetlenségekről, amelyet a sötétség okozott. Ma azonban a jelek szerint győzött az igazság. Napokon belül kézhez vehetem a határozatot, amely arra kötelezi a tulajdonost, vissza kell kapcsoltatniuk a lakásba az elektromosságot – mondta Pákó.
Amennyiben megérkezik a határozat, Pákó kártérítést is követel majd volt sógornőjétől, a lakás tulajdonosától. Az ellenérdekelt fél némiképpen bizonytalannak tűnt a folytatást illetően. A lakás tulajdonosa, M. Edina megkeresésünkre azt mondta, nem kíván nyilatkozni az ügyben, keressük ügyvédjét. Dr. Lupovici Jack csak annyit közölt, amennyiben megkapják a határozatot, és az ügyfele felhatalmazza, szívesen nyilatkozik majd.
Érdekesség még, hogy a tárgyalásra beidézték a társasház közös képviselőjét, aki egy neki írott levéllel igazolta, korábban azért nem adta áldását és aláírását ahhoz, hogy Fekete Pákó otthonába a saját nevére vásárolt villanyórát felszereljék a szakemberek, mert M. Edina megtiltotta ezt neki, és különben is jó viszonyban vannak.


Pákó végre boldog (Fotó: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik