Szórakozás

Fábryhoz megy először a Viszkis

Miután átlépi a sátoraljaújhelyi börtön kapuját, háromórás kocsikázást követően Fábry Sándorral nézhet farkasszemet a Viszkis - értesült a Hír24.


Napok óta megy a találgatás, mikor, hogyan és hol hagyja majd el a sátoraljaújhelyi börtönt Ambrus Attila, azaz a Viszkis.

Eddig egy dolog volt biztos: 2012. 01. 31-én nulla és huszonnégy óra között tetszőleges időpontban távozhat a büntetés-végrehajtási intézetből. A hazai sajtó talán soha nem volt még ennyire kíváncsi bankrablóra, mint most Ambrusra, így az életét azonnal megkeseríthetik az őt üldöző újságírók és fotósok.

Az már biztos, hogy Ambrus Attila első útja Fábry Sándorhoz vezet majd. A köztévé ugyanis minden támogatást megadott a műsor készítőinek, hogy a “nagyvad” az újonnan induló Fábry című műsor vendége lehessen. Még akkor is, ha a jogszabályok értelmében Ambrus elvileg egy forintot sem kérhet és kaphat azért, ha az általa elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban kérdezik. Így feltehetően más motivációt kellett találni, hogy a Viszkis igent mondjon és a köztévé képernyőjén kezdje meg celebéletét. Szerettük volna megkérdezni Fábry Sándort is, hogyan készül az interjúra, de egyelőre nem vette fel a telefonját. A Magyar Televízió sajtóosztályán azt mondták, nem tudnak érdemi információval szolgálni Fábry műsorával kapcsolatban.

– Ez egy külső gyártású produkció, a műsor vendégeivel kapcsolatban nem tudunk felvilágosítást adni, csak az adást követően – mondta Cserháti Ágnes.

A Fábry Show történetében egyébként ez lesz az első eset, amikor a felvételt egy vendéghez igazítják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik