Szórakozás

Garas titkáról mesélt az utolsó interjúban

Garas Dezső utolsó interjújában vallott először Down-kóros unokájáról.

Garas Dezső halála előtt két héttel D. Tóth Krisztának adta utolsó interjúját. A színművész a DTK Show-ban őszintén beszélt a család fontosságáról, a szeretetről, az elfogadásról, és Down-szindrómás unokájáról, aki bearanyozta a nagypapa életét.

“Amikor megtudtuk, csak néztünk egymásra a feleségemmel. Igen, nem tagadom, mély fájdalom volt, de el kellett döntenünk, hogy magunkat szeretjük, vagy a gyerekeket” – vallotta be utolsó televíziós interjújában Garas Dezső. A Kossuth-díjas színész soha nem beszélt szívesen a nyilvánosság előtt sem magánéletéről, sem pályájáról, de élete utolsó interjújában megejtő őszinteséggel mesélt D. Tóth Krisztának arról, hogyan élték meg, hogy várva várt első unokájuk Down-szindrómával született.

Menye, Balla Eszter, a Kontroll macilányaként országos hírnévre szert tett fiatal színésznő saját bevallása szerint azért vállalta, hogy a DTK Show-ban beszéljen kislánya betegségéről, mert meg akarta mutatni, hogy a Down-szindrómás gyerekeknek csak családra és szeretetre van szükségük. „Ha ez megvan, minden megvan” – teszi hozzá Eszter, akinek az elmúlt három évben még erősebb, még szilárdabb lett a kapcsolata férjével, Garas Dániel operatőrrel. Ugyanúgy élünk, mint bármelyik másik család, sokat nevetünk és hülyéskedünk, a nagyszülők pedig agyonkényeztetik Emmát – mondja.

A downos gyerekekben túláradó szeretet van, és ezt megerősítette a nagypapa is: „Az Úr megteremtette a Földet, a hetedik napon megpihent, de egyszer csak rájött, hogy hiányzik a Földről a szeretet. Intett az angyalainak, és a nyolcadik napon lementek a Földre. Na, ők voltak a Down-szindrómások” – idézte fel Garas Dezső a régi legendát, amelyet Szalay Kriszta színésznő mesélt neki.

A január 5-i, csütörtök esti DTK Show-ban a néhány napja elhunyt színésszel készült utolsó beszélgetésből az is kiderül, milyen huncutságokra tanította meg a kis Emmát az egyik legnagyobb magyar színészlegenda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik