Szórakozás

Nagyszabású koncerten léphet fel Kocsis Tibor

Hatalmas meglepetés érte az X-Faktor második szériájának 30 éves énekesét.

Az ötödik élő show-ban a fiatal tehetségek díjnyertes dalokkal álltak a nézők és a mentorok elé. Kocsis Tibor – mint ahogy tőle megszokhattuk – ezúttal is maximálisan teljesített, sőt: produkciója olyannyira meghatóra sikerült, hogy még Ördög Nórinak is elcsuklott a hangja.

Kocsis Tibor a „Kinek mondjam el vétkeimet” című dallal lépett színpadra. Friderika ezzel a számmal nyerte meg 1994-ben a Táncdalfesztivált, majd a negyedik helyet szerezte meg vele az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A Cool TV ennek apropójából összehozta a két énekest, akik örömmel osztották meg egymással tapasztalataikat és elevenítették fel 17 évvel ezelőtti emlékeiket.

„Nagyon örültem a lehetőségnek, mert 13 évesen én is a tévé előtt ülve néztem, ahogy egy pályája elején járó magyar lány meghódítja a világot. Kíváncsi voltam, hogy milyen ember és persze arra is, hogy mit szólt a szombati előadásomhoz. Szerencsére nagyon tetszett neki, különösen jó ötletnek tartotta, hogy egy férfi szemszögéből, keményebb stílusban is feldolgoztuk a dalt. Láttam rajta, hogy büszke arra, hogy a legnépszerűbb zenei tehetségkutatóban eszébe jutott valakinek elénekelni ezt a szerzeményt” – nyilatkozta portálunknak Tibor, akit a személyes találkozón kívül egy váratlan örömhír is ért.

„Friderika megemlítette, hogy decemberi, nagyszabású koncertjén vendégfellépőként elénekelhetném újra a „Kinek mondjam el vétkeimet” című dalt, ami óriási lehetőség és nagyon nagy megtiszteltetés” – újságolta boldogan az X-Faktor tehetsége, aki azt is elárulta, a következő élő show-ra egy sokkal vidámabb, pörgősebb számmal készül és egy meglepetést is tartogat a rajongóknak.



Friderika és Kocsis Tibor találkozását megnézheted csütörtökön este 23.35-től a Cool TV X című műsorában!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik