Szórakozás

Orbán nem szívesen vetkőzik nyilvánosan

A miniszterelnök direkt figyel arra, hogy ne fotózhassák le fecskében vagy félmeztelenül.

Brezsnyev, Tony Blair, Ronald Reagen, Barack Obama, Nicolas Sarkozi, vagy Vlagyimir Putyin – szinte nincs politikus, akit ne kaptak volna le a fotósok lenge öltözékben. Még Orbán Viktor is került ilyen helyzetbe, aminek ő nem igazán örült. Magyarország miniszterelnöke ugyanis kicsit szégyenlősebb, direkt odafigyel, hogy elkerülje az olyan szituációkat, melyekben lekaphatják félmeztelenül. A róla készült, intimebb képek is véletlenül kerültek nyilvánosságra. Az egyiket még 2008-ban készítette felesége amerikai pihenésükön, ez felkerült egy blogra, amit az itthon hagyott gyerekeiknek írtak.

“Egy vezetőnek az fontos tulajdonsága, hogy bízhassanak benne, és ahhoz, hogy bízhassanak benne, ahhoz nemcsak, szíve, esze, hanem valamennyi korához illő fizikai ereje is kell hogy legyen” – nyilatkozta az Aktívnak Orbán Viktor, aki két évtizedes politikai pályafutása alatt kifejezetten ügyelt arra, hogy ne készüljenek róla félmeztelen fotók.

„Én nem szívesen kerülnék olyan helyzetbe, hogy fecskében vagy fürdőnaciban kelljen forgolódnom a közvélemény előtt (…) Az, hogy egyébként dagadnak-e az 50 centis muszklik és gyorsan fut-e az ember vagy meg tudja feszíteni a hasizmát, ezek lehet, hogy választási kampányban egyes országokban jól jönnek, de én egy kicsit azért idegenkedem ettől” – mondta a kissé szégyenlős miniszterelnök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik