Szórakozás

Caramel és Trokán Nóra az Év Duett párosa

A nézők az utolsó három percben megfordították a szavazatok számának korábbi arányát.

Péntek este fináléjához érkezett a TV2 celebes-énekes műsora. Három pár mérkőzött meg az Év Duett párosa címért: Molnár Ferenc Caramel és Trokán Nóra, Bereczki Zoltán és Peller Mariann, valamint SP és Iszak Eszter.

Az első körben, óriási meglepetésre a tinilányok kedvence és a VIVA Tv műsorvezetője búcsúzott A Nagy Duettől. Már-már azt hihettük, hogy Falusi Mariann és Árpa Attila kiesése után – a mindvégig elég gyenge színvonalon teljesítő – SP-ék meg sem állnak az első helyig, a rajongók pénztárcája azonban úgy látszik, kiürült, ráadásul már színpadra szaladgáló, félmeztelen lányra sem futotta. Pedig a kiesett énekesek javarésze is nekik drukkolt

A bent maradt Caramel-Trokán és Bereczki-Peller páros a második körben a legjobbnak tartott, korábban már előadott dalaikkal léptek színpadra: Bereczkiék a Survivort, Caramelék a Joyful joyful című számot választották. Ekkor a zsűri már nem pontozott, egyedül a nézők döntésén múlt, melyik sztárpárt szeretnék győztesként látni.

A szavazatok állása mindvégig rendkívül szoros volt, először csak a százalékokat mutatták meg, neveket nem láthattunk, csak nem sokkal a műsor vége előtt derült ki, hogy a Bereczki-Peller duó vezet. A színész és rádiós műsorvezető már-már a pezsgőt bontotta és ünnepelte volna győzelmüket, amikor az eredményhirdetésnél óriási meglepetésre megfordult az SMS-ek aránya: A Nagy Duett győztese Molnár Ferenc Caramel és Trokán Nóra lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik