Szórakozás

Meddőséggel vádolják Vilmos herceg aráját

A rosszindulatú pletykát állítólag maga Camilla hercegnő terjeszti.

Bár nemrég még azzal volt tele a világsajtó, hogy Vilmos herceg felesége, Katalin hercegnő hamarosan anyai örömök elé néz, ma már ennek a szöges ellentétéről cikkeznek a lapok. A Globe magazin és aTouch Weekly nemrég címlapon közölte, hogy Cambridge hercegnője meddő. Állításukat egy közelálló forrásra alapozzák, aki szerint mindezt Kate anyósa, Camilla Parker-Bowles kotyogta ki egy magánbeszélgetés alkalmával.

“Kate néhány egészségügyi szövődménye még tinédzserkorából azt is eredményezheti, hogy nem tud teherbe esni” – nyilatkozta a forrás az In Touch magazinnak.

Ha a szörnyű hír igaznak bizonyul, akkor egy kétszáz éves brit hagyománynak szakad vége. Károly és Vilmos herceg is nem sokkal szüleik házasságkötése után születtek, a királyi családban ugyanis elvárás, hogy az esküvő után kilenc hónappal kopogtasson a gólya – mondta a magazinnak Andrew Morton a királyi család életrajzírója. A fiatal párra így egyébként is nagy nyomás nehezedik.

Amennyiben Kate-nek és Vilmosnak nem születne gyermeke, az örökbefogadás sem lehet alternatív megoldás, egy adoptált gyermek ugyanis nem kerülhet trónra, hiszen mindennél fontosabb a királyi vérvonal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik