Szórakozás

Majka és Caramel 12 milliót adományozott

Gyerekként nekik is jól esett volna egy kis segítség – ezt nem elfelejtvén két alapítványnak ajándékozták A 40 milliós játszma keretein belül megnyert összeget.

Az ózdi hős a Megasztár-győztessel az oldalán apait-anyait beleadva küzdött a TV2 új kvízműsorának decemberi felvételén. Az adrenalinnak, a tudásnak, és a közös munkának végül meglett az eredménye, a páros 6-6 millió forintot zsebelt be, amit jótékony célra ajánlottak fel.

Caramel az ő részét egy budapesti alapítványnak ajándékozta, ahol hátrányos helyzetű gyerekek oktatásával, tovább tanulásával foglalkoznak. Őszintén beszélnek kisebbségi kérdésről, toleranciáról, szegénységről, nehéz sorsokról. Az alapítvány egyik alapítója, Detti néni iskoláról iskolára jár, és gyakran elkíséri őt Caramel is, aki példaképként erőt ad a gyerekeknek céljaik elérésében.

A 12 millió másik fele Debrecenbe került. Egy, sérült vagy fejlődésben elmaradt gyerekek fejlesztésével foglalkozó alapítvány örülhetett Majka nagylelkűségének. Az adományból elsősorban egy könyvtárat szeretnének berendezni, a többit pedig a gyerekek utaztatására és kirándulásaira fordítják majd.

AJÁNLOTT LINKEK:

Caramel és Majka 6-6 milliós adománya (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik