Szórakozás

Januártól ismét „megőrülnek” celebjeink

November 26-án véget ér az „Ezek megőrültek!” első szériája a TV2-n. A műsor rajongóinak azonban nem kell sokáig várni a folytatásra, januártól új részekkel jelentkezik a produkció.

Új epizódokkal folytatódik a TV2 sikerműsora, az Ezek megőrültek! A saját fejlesztésű formátum az októberi indulás után azonnal a nézők kedvence lett, fantasztikus sikereket hozva a csatornának. A folytatás nem is lehetett kétséges, így januártól újra jönnek a bevállalós celebek a TV2-n.

A műsor alkotói új szereplőket, a régi, közkedvelt feladatok mellett még őrültebbeket, és az eddiginél is szórakoztatóbb tartalmat ígérnek.

Kiss Péter programigazgató szerint a műsor népszerűségének a felhőtlen szórakoztatás a záloga.

„Az Ezek megőrültek a TV2 utóbbi éveinek egyik legsikeresebb műsora, a nézők nemre és korra való tekintet nélkül imádják. Többek közt ezért is döntöttünk úgy, hogy januártól itt a folytatás. Fantasztikus díszletek között, ezúttal stúdióban fogunk dolgozni, a már bizonyított műsorvezető párosunk, Rákóczi Feri és Majka mellett pedig egy új, állandó szereplővel is találkozhatnak a nézők” – mondta Kiss Péter, programigazgató.

AJÁNLOTT LINKEK:

Az Ezek megőrültek oldala (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik