Szórakozás

Együtt fogynak a Pa-Dö-Dő énekesei

Falusi Mariann részben Lang Györgyi miatt döntött úgy, hogy véget vet a habzsolásnak, és életmódot vált.

Mint arról korábban beszámoltunk, Falusi Mariann néhány hónapja szánta rá magát, hogy kemény fogyókúrába kezd, és csatlakozott egy zsírégető klubhoz. Elszántsága azóta is töretlen, aminek köszönhetően fittebb, mint valaha. 18 kilótól szabadult meg, ráadásul úgy, hogy közben egyáltalán nem éhezett. Naponta ötször étkezik, elsősorban felszívódó szénhidrátot alig tartalmazó, egészséges ételeket fogyaszt. A mozgást sem hanyagolja el, rendszeresen jár úszni.

De nem csak Mariann, a Pa-Dö-Dő másik énekesnője, Lang Györgyi is felvette a harcot a zsírpárnák ellen, szintén eredményesen. Kitartásának köszönhetően 8 kilótól sikerült megszabadulnia.

Falusi Mariann a StoryTv4 vasárnap esti adásában elmondta, elsősorban egészségügyi okai voltak annak, hogy fogyókúrába kezdett. Mikor nemrég az egyik fellépésen összeesett a színpadon, nagyon megijedt, ekkor határozta el, hogy teljes életmódváltásra van szüksége. Az énekesnő szerint ez Györgyire is jó hatással van, barátságuk 24 éve alatt együtt híztak, most pedig együtt fogynak. Jelenleg összesen 260 kilót nyomnak ketten együtt, de meg sem állnak a 160 kilós álomsúlyig.

Falusi a Napi Ásznak korábban elmondta, ha szükségesnek látja, akár plasztikai sebész segítségét is kéri a tökéletes külső eléréséhez. Bár jelenleg még nincs meg benne az elhatározás, de ha majd ott tart, elgondolkodik a lehetőségen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik