Szórakozás

Győzikéből sukár csávó lett

A show-man kockahasat kapott.

Gáspár Győző a nyáron műtette meg a hasát, több mint 60 kilótól szabadult meg. A beavatkozás olyan jól sikerült, hogy Győzi úgy döntött, izmos hasát az egész országnak megmutatja. Művészi fotósorozatot készíttetett, melyen egy luxusautó előtt feszít.

„Ez az új hasam: háromévi munkám, valamint Pap doktor úr négy és fél órás operációjának eredménye. Minden áldott nap keményen tornázom, futok, bokszedzésre járok, hogy örökre ilyen sukár maradjak. Nyolcvankilenc kiló vagyok, ezt a súlyt szeretném tartani. Annyira megszokta a szervezetem az állandó edzést és az egészséges táplálkozást, hogyha véletlenül kimarad valamelyik vagy nem olyat eszem, máris rosszul érzem magam” – jelentette ki határozottan Győző.

Bár a show-mannek a mai napig fájdalmai vannak, ennek ellenére nem bánta meg, hogy kés alá feküdt. Büszke új külsejére és továbbra is mindent megtesz, hogy súlyát megtartsa. Egyedül Bea asszony nem rajong a sportos külsejű énekes izmaiért, ő ugyanis szeretné visszakapni a régi dundi Győzikét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik