Szórakozás

Polgármester akar lenni a Z’zi Labor énekese

Z’zi Labor egykori énekes-frontembere, a Veresegyházi Asszonykórus „felfedezője” úgy döntött, hogy független jelöltként elindul a polgármesteri posztért.

„Annak idején a helyi újságból értesültem róla, hogy a Zuglóiak Érdekképviseleti Egyesülete kezdeményezi a Mogyoródi úti sportpálya felújítását. E történet kapcsán kerültem kapcsolatba a ZÉK-kel, s amikor személyesen is megismerkedtem a civilszervezet aktivistáival, rájöttünk, hogy régóta egyazon célért szeretnénk tenni: Zuglóért, országos pártideológia nélkül, a helyi problémák minél hatékonyabb megoldásáért” – mesél az egymásra találásról Janicsák István.

Aki szerint nyilvánvalóvá vált, hogy a ZÉK csak akkor képviselheti a zuglóiak érdekeit, ha szerepet vállal az önkormányzati munkában. Nagyon sok ember szólított meg, mert az volt a véleményük, hogy érdekeiket legjobban egy pártpolitikától független, civil polgármester tudná képviselni. Mert hiába folyik be az önkormányzat kasszájába a zuglói adófizetők pénze – évi 34 milliárd forint a költségvetés –, valahogy nem valósulnak meg a húsz éve kívánatos fejlesztések.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik