Pályán kívül

Ryan Giggs öccse egy reklámban oltja szénné a MU-legendát

A brit médiát eléggé feldobta az az új tévéreklám, amit a Paddy Power nevezetű ír fogadóiroda dobott a YouTube-ra. A főszereplő Rhodri Giggs, Ryan Giggs, a Manchester United legendás középpályásának öccse. Mint ismeretes, a MU-legenda magánélete elég balhés volt az utóbbi időkben: feleségét 8 éven keresztül csalta öccse nejével, amire majdnem az összes kapcsolata rá is ment. 

A testvérek beszélőviszonyban sincsenek, a fiatalabb Giggs viszont olyan brutális dolgokat mond a reklámban, hogy akármennyire imádja is valaki az egykori United-játékost, ezen nagyot fog nevetni: ugyanis a hűségre, a lojalitásra lett kihegyezve a kereken 1 perces szösszenet.

Helló, Rhodri Giggs vagyok, és a hűségről szeretnék beszélni. Mindig is ilyen módon éltem az életemet: mindig ugyanabban a pubban iszom, mindig szurkolok a válogatottnak, egyetlen edzést sem hagytam ki életem során, egyébként is túl van értékelve a természetes tehetség. Mindig ugyanazt a teát iszom, ugyanabba az edzőterembe járok. A probléma az, hogy sehol nem osztanak ezért díjakat. Ezért vagyok én a Paddy nagykövete

— mondja a fiatalabb Giggs, a videóban pedig még több dologgal égetik porig a Manchester United legendáját. Például rögtön a videó elején Rhodri Giggs egy olyan pubba ül be, amit Wales Hercegének neveznek, utalva ezzel arra, hogy ő sokkal inkább méltó a megnevezésre, mint testvére.

Majd a pubban sörrel kínálják, a csapos mögött látható táblán pedig annyi áll: Wandering Cock, ami egyfajta utalás Ryan Giggs hűtlenségére, ugyanis ezt azokra szokták mondani, akik folyamatosan cserélgetik szexuális partnereiket, összeszedve rengeteg nemi betegséget.

Eztán a kisebb Giggs végignézi a walesi válogatott meccsét, ahol kikapnak, de a kommentátor azt mondja:

Ezek után biztos sok kérdést kap majd a szövetségi kapitány

— ezen pedig jót vigyorog főszereplőnk.

Végül, de nem utolsó sorban Rhodri Giggs épp egy újságot olvas a lakásán, aminek címlapján ez áll: a United legenda nem kapja meg álmai munkáját.Korábban Giggs is jelölt volt a United kispadjára, de José Mourinho lett a győztes — és Solskjaerra is utalás lehet, mert ő kapta meg az álommelót.

Ekkor sétál be barátnője a szobába, és azt mondja, elszalad a boltba tejért, mert elfogyott. Itt Rhodri Giggs egy pillanatra gyanakvóan kinéz a kamerába, kicsit ugratva saját magát, hogy talán ez a barátnő is épp hűtlenségre készül.

Majd megszólal az ifjabb Giggs:

Tényleg elfogyott a tejünk!

Lehet ezt méltó visszavágásnak nevezni?

Kiemelt kép: Stu Forster/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik