Pályán kívül

Beismerte a családapa, hogy brutálisan megkínozta és megölte a 24 éves focistát

Múlt héten írtunk róla, hogy brutálisan megkínozták és megölték a 24 éves brazil labdarúgót, Daniel Correa Freitast, levágták a nemiszervét és kis híján lefejezték. A Sao Paulo játékosának meggyilkolásával egy 38 éves üzletembert, Edison Brittest vádolják, aki egy brazil televíziónak elmesélte, valóban ő követte el a bűntényt, mert a focista meg akarta erőszakolni a feleségét – írja a New York Post.

Brittes elmondta, a lányának volt születésnapi bulija, ezen bukkant fel a játékos is. Daniel ezután bement abba a szobába, melyben a házigazda felesége is volt, magukra zárta az ajtót, majd levetkőzött.

Kopogtattam, de nem nyitották ki, majd mikor nagy nehezen bejutottam, azt láttam, hogy rámászott a feleségemre, aki sikítozott és segítségért könyörgött. Azt tettem, amit bármelyik férfi. Itt nem a feleségemről van szó, hanem minden brazil nőről. Abban a pillanatban a feleségem, Cris volt az áldozat, akivel 20 éve vagyunk házasok

– mondta el a saját verzióját Edison Brittes, aki szerint nem igazak a médiában elterjedt hírek, hogy a feleségének vagy akár a lányának viszonya lett volna a futballistával.

Az üzletember lánya elismerte, hogy már egy éve ismerte a labdarúgót, ám sosem kerültek közel egymáshoz. A buliban valóban ott volt és ő is hallotta, ahogyan az anyja sikoltozik. Egy fotó terjed a neten, amit állítólag a történtek alatt küldött Daniel az egyik barátjának, melyen egy nő látható mellette egy ágyban – akit sokan Cristiana Brittesnek mondanak.

Edison Brittes miután rájuk rontott, lerángatta a feleségéről a játékost, majd a földre dobta. Ekkor a barátai meg akarták állítani, de annyira fel volt bőszülve, hogy nem tudták.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy erőszak történt. A nyomozás még folyamatban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik