Pályán kívül

Részegen bunyózott a Barca legbalhésabb játékosa, majd azt kívánta, hogy öljék meg

Balhéba keveredett egy törökországi nightclubban Arda Turan. A Barca középpályása, akit a katalán klub szerződése végéig, azaz 2020 nyaráig kölcsönadott a Basaksehirnek török sajtóhírek szerint eléggé berúgott, majd ráhajtott az énekes Berkay feleségére.

Berkay kiküldte a helyről párját, majd beszélni akart Turannal, a játékos azonban behúzott egyet a másik férfinak, akinek eltört az orra. Olyan súlyosan, hogy műteni is kellett. Turan az eset után utánuk ment a kórházba, még egy fegyvert is vitt magával, majd azt mondta Berkaynak, nem tudta, hogy a felesége és

arra kérte, végezzen vele, mert annyira kínos neki ez az egész.

Arda Turan úgy adta elő mindezt, hogy közben a felesége nyolc hónapos terhes.

Valami nem stimmel a 31 éves játékossal. Amikor az Atlético Madriddal megnyerte a spanyol bajnokságot, akkor az egyik legjobb formában lévő középpályás volt Európában, de a Barcánál már nem tudott igazán hasznos lenni. Idén januárban került vissza Törökországba, de májusban kiállították, mert meglökte a bírót, amiért példátlanul súlyos, 16 mérkőzésre szóló eltiltást kapott – amit aztán tízre csökkentettek.

Egyszer a válogatottban is volt egy botránya, megütött egy újságírót, ami után le is mondta a válogatottságot, de végül visszatért a nemzeti csapatban és lejátszotta 100. mérkőzését címeres mezben.

Nyitókép: Arif Hudaverdi Yaman / ANADOLU AGENCY 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik