Pályán kívül

Meghalt Dr. Csomós Tamás

Tragikus hirtelenséggel, életének 48. évében elhunyt DrCsomós Tamás, a Testnevelési Egyetem kancellárhelyettese – adta hírül az intézmény hivatalos honlapja.

A többek között vállalatgazdasági üzemmérnök, gazdasági agrármérnök és mérnöktanár végzettségű Csomós Tamás, aki gazdálkodás- és szervezéstudományokban szerzett PhD fokozatot, 2016 óta dolgozott a Testnevelési Egyetemen. Intézményünk munkáját előbb a felnőttképzés vezetőjeként segítette, majd napra pontosan egy hónapja, Dr. Genzwein Ferenc kancellár felkérésére kancellárhelyettesként tevékenykedett.

A felkészült, mindig vidám és segítőkész, a futballhoz és a sporthoz ezer szállal kötődő szakember korábban a gyöngyösi Károly Róbert Főiskolán tanított számvitelt és könyvelést, majd másfél évig az intézmény kancellárjaként dolgozott. Érdeklődése sokrétű volt, a tanulás és a tanítás mellett a sportot is szenvedélyesen űzte.

Nem csupán sportvezetőként, sportolóként is életének utolsó napjáig aktív volt. A tanulás, a tanítás és a sport iránti elkötelezettsége példaértékű.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik