Pályán kívül

Az univerzum energiájával gyógyítják Mészöly Kálmánt

A szívinfarktuson átesett Mészöly Kálmánról februárban derült ki, hogy erősen meszesedtek a szívkoszorúerei. A veszélyes műtétet szerette volna elkerülni a család, ennek érdekében pedig nem rettentek vissza alternatív gyógymódoktól sem.

Itt jön képbe Tóth Tamás, aki az úgynevezett reikivel gyógyítja a Szőke Sziklát. A japán eredetű módszerrel Tóth a kozmoszból érkező energiákat továbbít a tenyerén keresztül egykori labdarúgó testébe.

Meditatív állapotában a tenyeremen keresztül adom át neki a kozmoszból érkező energiát. Ha sikerül aktivizálni teste öngyógyító erőit, elkerüli a műtétet

– mondta Tóth a Borsnak.

A reikimester gyermekkorában több tévéműsort látott Uri Gellerről és a Fülöp-szigetek csodagyógyítóiról, ők insprálták, azóta pedig folyamatosan képezte magát. A módszerrel kapcsolatban hangsúlyozta, nem helyettesíti az orvost, viszont hasznosan kiegészítheti a hagyományos kezelést.

A gyógyulási folyamatokat felgyorsíthatjuk. Az univerzum energiája a koronacsakrámon érkezik, a tenyeremmel gyógyítok. Jó tudni: egyedül is sokat tehetünk a betegségek elkerüléséért, ehhez a test és szellem egységét kell létrehozni. Ha például negatív történés ér valakit, dolgozza fel gyorsan, mihamarabb lépjen tovább

Tóth tanfolyamát 2600-an végezték el, köztük több orvos is. Vannak olyan amerikai kórházak, amelyekben bevett gyakorlat a reikivel való gyógyítás. Műtétek utáni rehabilitációra használják, de az is előfordul, hogy már a beavatkozás közben.

Kiemelt fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik