Pályán kívül

Szepesi Nikolett elárult egy titkot a karrieréből

szepesi (szepesi, )
szepesi (szepesi, )

A visszavonulása óta először indul majd versenyen Szepesi Nikolett, méghozzá a hazai rendezésű Masters világbajnokságon.

Az úszónő a Sport 24-nek elárulta, hogy a visszatérés gondolata tavaly fogalmazódott meg benne, de nagy löketet jelentett az is, hogy itthon rendezik a vébét. Szepesi érez egyfajta űrt, mert

nem sportolóhoz méltó módon hagytam abba az úszást”.

Szepesi még versenyzőként nem jelentette be a visszatérését, eltiltották, ezért nem vehetett részt a londoni olimpián, így végleg visszavonult.

Később botránykönyvet írt Én, a szexmániás címmel, amelyben nemcsak a saját (és néhány több sportolótársa) szexuális életéről, hanem az uszodai zaklatásokról, a zárt világ belső titkairól is kendőzetlenül beszélt.

A Duna Arénában tehát visszatér, 50, 100 és 200 háton szerepel majd, a 30-34 év közötti kategóriában.

“Nagyon kemény vagyok, akár meg lehet kérdezni a csapattársaimat is. Nem vagyok edző a Budapesti Delfinekben – ez a csapat, amelyben úszom -, hanem én írom az edzést. Nekem is jobb, ha többen beállnak velem, és akkor együtt úszunk, versenyzünk, és együtt nyomjuk az egész edzést. Nem szeretném elkiabálni, de mind a három hátszámban országos csúcsot szeretnék úszni” – mesélte el a céljait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik