Pályán kívül

Egy komment alatt mindenkinek beszólt a Puskás Akadémia

Továbbra is állandó céltáblája a Puskás Akadémia a gúnyos megjegyzéseknek – igaz, ezúttal tett is azért, hogy beszóljanak a klubnak. Hétfőn ugyanis a felcsútiak közzétettek egy interjút Ulysse Diallóval a Facebookon, amire néhány gúnyos komment érkezett. A klub válaszolt a megjegyzésre, de ha már arra járt, belerúgott más csapatokba is.

Fiatal magyar tehetségnek tűnik!

– írta Dániel, az ominózus kommentelő a videó alatt, ám ekkor nem is sejtette, mit idéz elő.

A Puskás Akadémia rendkívül aktív nyáron, sorban érkeznek a futballisták, miközben a saját nevelésű játékosok zömmel más klubokban kötnek ki, vagy nem is nagyon hallani felőlük.

A fenti megjegyzést azonban nem hagyta szó nélkül a felcsúti csapat Facebook-oldalát kezelő admin, pedig talán jobban tette volna.

Igazad van Dániel, A Manchaster Unitetben is kizárólag manchasteri fiatal utánpótlásbeli angol csávók játszanak. Vagy mégsem…

Az egy dolog, hogy nem érzékelte a moderátor, hogy nem az átigazolási politikát kifogásolta Dániel, hanem az Akadémia státusz melletti költekezést, de hab a tortán, hogy a Manchester United nevét sem sikerült helyesen leírni a válaszban. Miután ezt több kommentelő is a klub értésére adta, valóságos átokszórásba kezdett a Puskás Akadémia hivatalos Facebook-oldala.

Lehet belekötni a helyesírásba, de nem ez volt a téma. Akkor kérdezem, hogy milyen néven kéne szerepelnünk? Puskás Örökségének Ápolója FC, vagy Puskás Ferencet Méltón Búcsúztató FC , vagy mi van? Ki szolgál rá a PUSKÁS FERENC névre a kispest, aki nem volt kiváncsi a búcsúztatóra, amelyiknek a tulajdonosa nem volt ott a búcsúztatásán, és akiknek mostanában jutott eszébe, hogy PUSKÁS KISPESTÉ? Eddig hol voltak? A Fradi, amelyik az Albert stadion nevet elcserélte a Grupamára? Az Újpest, ahol nem engedik be Göröcs Titit egy meccsre, csak belépővel és nem tiszteletjeggyel? Hol született Puskás, nem Magyarországon? Akkor ki viselhetné ezt a nevet? A felcsúti akadémián évenete 25 srác végez, és vagy focista lesz, vagy a sporttal kapcsolatos szakmában folytatja az életét. Igazán sajnálom, hogy a gyűlölet ennyire meghatározza a véleményeteket.

Van még mit csiszolni a klub kommunikációján…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik