Pályán kívül

Huszti Szabolcs 1 millió forintot ajándékozott egy gyermekeket segítő alapítványnak

24.hu
24.hu

2016. 12. 23. 11:04

Korábban a témában:

Huszti Szabolcs, a labdarúgó Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt játékosa rendszeres támogatója a Madarász utcai Gyermekkórház korszerűsítéseit finanszírozó Gyermekkor Alapítványnak, évről évre ellátogat a XIII. kerületi intézménybe és pénzt adományoz, hogy segítse az alapítvány munkáját. A Bundesliga sűrű programja miatt idén nem Magyarországon tölti az ünnepeket, ám a jótékonykodás ezúttal sem maradt el:

1 millió forintot utalt a Gyermekkor Alapítvány számlájára.

„Nem szeretem és nem igénylem a szereplést, nekem természetes, hogy ha tudok, adok, így van ez évek óta, de azt igenis fontosnak tartom: jusson el az emberekhez, hogy aki megteheti, segítsen! Ha csak egyvalaki hasonlóan tesz és pénzt adományoz egy jótékony szervezetnek, már megérte erről beszélni. Nekem a kapcsolatom a Gyerekkor Alapítvánnyal már több mint szimpla támogatóé, folyamatos kapcsolatban állunk, minden fejlesztésről, nagyobb volumenű beruházásról tájékoztatnak. Jó érzés látni, hogy valóban jó helyre megy az adomány, szívesen hallgatom, amikor a főorvos úr részletesen elmondja, hogy ez meg az az új gép, vagy modernizált szoba mennyi gyerek gyógyulását segíti elő. Sajnos idén nem tudok hazautazni, hogy személyesen is ellátogassak a kórházba, mert rövid pihenőt kapunk, és január elején már utazunk is az edzőtáborba, de jövőre biztos szakítok rá időt” – idézi a játékos ügyeit intéző F-Group közleménye az 51-szeres válogatott Huszti Szabolcsot.

Most vagy soha. Fogadj élőben a tél legforróbb helyzeteire! Tippmixpro

Dr. Kemény János kuratóriumi elnök elárulta: az 1%-os felajánlások mellett az egyéni támogatásoknak köszönhetően tudnak látványos és hasznos fejlesztésekbe fogni a Madarász utcai Gyermekkórházban.

Kevés olyan kitartó és hűséges támogatónk van, mint Huszti Szabolcs úr. Megható, hogy noha külföldön él, nem feledkezik meg az itthoni gondokról.

A kiváló labdarúgó rendszeres adományai is kellettek ahhoz, hogy kardiológiai rendelőnket felszerelhessük korszerű műszerekkel és sebészetünkre vehessünk modern kézsebészeti eszközöket. Legközelebbi célunk Alváslaborunk műszerezettségének fejlesztése, ehhez pedig nagyon jól jön Szabolcs újabb gáláns felajánlása.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.