Pályán kívül

Fellökte a bírót egy szurkoló a veszprémi BL-meccsen

A drukkert feljelentette a klub.

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé jutott az MVM Veszprém, miután a Macedóniában megnyert első mérkőzés után hazai pályán döntetlent játszott a Vardar Szkopje együttesével. A nagyszerű siker ellenére nem lehetnek felhőtlenül boldogok a veszprémiek.

Történt ugyanis, hogy a mérkőzés végén egy szurkoló fellökte a visszafutó bírót, aki hatalmasat esett. Az eset az EHF TV felvételen ITT tekinthető meg, a jelenet 1:38 órától látható. A klub hivatalos honlapján olvasható közleményből kiderül, a drukkert feljelentette a klub.

Közlemény

Tájékoztatjuk a Szurkolókat és a Közvéleményt, hogy a Veszprém Handball Team Zrt. a videó felvételek alapján az egyik szurkolóval szemben eljárást és kitiltást kezdeményezett az április 30-i MVM Veszprém – HC Vardar mérkőzés utolsó percében történt sajnálatos incidens miatt.

Amint a rendőrség és a mérkőzés szervezője által vezetett eljárások véget érnek, az elkövető ellen a jogszabályban meghatározott maximális, négyéves kitiltás fog érvénybe lépni minden hazai, általunk szervezett sportrendezvényről.

Ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte sajnálatunkat a történtek miatt, és bízunk benne, hogy egy ember elfogadhatatlan cselekedte nem fog rossz fényt vetni az Európa szerte minden sportbarát által elismert veszprémi szurkolótáborra.

A Klub a jövőben is ugyanilyen szigorral fog fellépni a hasonló esetek kapcsán. Reméljük, hogy hasonló esemény soha többé nem fordul elő a mérkőzéseinken.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik