Pályán kívül

David Guetta több mint egymillió rajongóval csinálta meg az Eb himnuszát

David Guetta 2015 decemberében írt ki pályázatot a foci- és zenerajongóknak, hogy adják a hangjukat a 2016-os foci EB himnuszához. A cél 1 millió fan bevonása volt, ami Guetta legnagyobb meglepetésére és örömére mostanra sikerült. Az elkészült „egymilliós” mix, a „This One’s For You!” májusban debütál.

„Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a dalhoz – ez egy valóban egyedülálló együttműködés! Valami igazán különlegest akartam létrehozni azzal, hogy a rajongók szívét és lelkét adom a készülő himnuszhoz” – üzente Guetta a közreműködőknek.

„Amikor 1 millió zene-és focirajongót kértem arra, hogy zenéljenek velem, fogalmam sem volt, hogy hány ember reagál egyáltalán, és az az eszméletlen erő és támogatás, amit a világ minden pontjáról kaptam, egyszerűen elképesztő. Most már mindössze annyi dolgom maradt, hogy dalt gyúrjak a beérkezett felvételekből!” – tette hozzá a dj.

A „This One’s For You!” a 2016-os Európa-bajnokság nyitó- és záró ceremóniáján is elhangzik majd. A rajongói felvétel ezen kívül speciális zenei effektként is feltűnik a meccseken: ahányszor valaki gólt rúg, ez a dallam fog megszólalni.

A 2016-os labdarúgó EB június 10-én 21 órakor indul, az első meccsen Franciaország és Románia küzd meg egymással a Saint-Denis stadionban. A kupához írt himnusz azonban már májusban megjelenik, és mától előrendelhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik