Pályán kívül

Meghalt a fiatal magyar taekwondós

Kedden a 24.hu beszámolt róla, hogy két holttestet találtak egy budapesti házban, feltehetőleg szén-monoxid-mérgezés okozta a halálukat. Tűzoltókat és mentőket riasztottak egy cinkotai házhoz délelőtt, miután az épületben két földön fekvő embert találtak, egy 40 év körüli nőt és egy 10 év körüli gyermeket. Próbálták megmenteni az életüket, de már nem tudtak rajtuk segíteni.

A Magyar Teakwondo Szövetség honlapján szerdán jelent meg a szomorú közlemény: Paulik Csabáról és édesanyjáról van szó. Paulik a Proaktív Takewondo tízéves, sárgaöves sportolója volt, a múlt hétvégi forma országos bajnokság volt élete első versenye.

„Tisztelettudó, udvarias, kedves, lelkes kis srác volt. Most vizsgázott le sárga övre. Mindig lelkesen dolgozott az edzéseken, és komolyan vette, amit csinált. Fekete öves akart lenni. Az elmúlt pár hétben együtt készültünk élete első versenyére, a formagyakorlat ob-ra, ahol Csabi nagyon kitett magáért. Ügyes volt, határozott, magabiztos. Büszkék voltunk rá. Szombaton, a verseny után vidám volt és lelkes. Célokat tűztünk ki, és terveztük a folytatást. De nem így…” – mondta Hasitz Márta klubvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik