Pályán kívül

Deklaráltan szerelmes Beckham fia, nem is akárkibe

Brooklyn Beckham nem más, mint David Beckham legidősebb fia. A srác focizik, mindig ott, ahol a család élt. Így kisgyerekként a Manchester Unitedben kezdte, majd többek közt tagja volt a PSG, a LA Galaxy, legutóbb pedig tavaly, az Arsenal keretének volt tagja.

A foci azonban úgy látszik kevésbé köti le, mint a modellkedés – merthogy ő a Ralph Lauren 2016-os tavaszi-nyári kollekciójának az egyik reklámarca – és a csajozás. Ráadásul az idősebb lányokat szereti. Deklaráltan.

Korábban José Mourinho lányával, Matilde Mourinhóval boronálta össze az angol bulvármédia, míg most Chloë Grace Moretz 19 éves amerikai színésznővel. Úgy tűnik, a Mourinho sztori csak barátság, egy közös bulizás utáni fotó lehetett csupán, merthogy van neki egy 2014 óta tartó, eddig csak pletyka szinten emlegetett románca, amit most hivatalosan is megerősített – már ha egy instagram posztot hivatalos formának tekinthetünk.

 

Moretz kisasszonyról azt kell tudni, hogy karrierjét tekintve jócskán megelőzi Brooklynt, aki viszont a családi vagyon nagyságát nézve áll sokkal jobban. Bár, ha azt nézzük, hogy a leányzó fiatal kora ellenére már 43 különböző filmben kapott szerepet, legutóbb A kis hableány főszerepét, úgy a plasztikai sebész papa és nővér mama lányának is van már mit a tejbe aprítania.

A The Sun informátora úgy tudja, annyira komoly az ifjak közti szerelem, hogy már a szülők is megismerkedtek egymással. Chloë, édesanyjával Terivel együtt vacsorázott Victoria és David Beckhammel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik