Pályán kívül

Csapó Gábor: Nálam jobb indulatú barom nincs a Földön

A Sport Tv Heti helyzet c. műsorában is téma volt a múlt héten Kiss László lemondott úszókapitány botránya. Az olimpiai bajnok vízilabdázó, Csapó Gábor egy pohárral mutatta el a nemi erőszakot, pontosabban, hogy mit kellene ellene tenni. A bemutatón érthetően rengetegen felháborodtak, a Sport TV pedig elhatárolódott Csapó véleményétől.

Az egykori pólós a faktor.hu-nak nyilatkozott a történtek kapcsán. Azt mondta, sajnálja, ha valakit megbántott, nem akarta, ő csak az egyik jogi professzorának a véleményét idézte. Kiemelte: a jogi egyetemet cum laude végezte el.

Nálam jobb indulatú barom nincs a Földön.

Az elmúlt negyven évben huszonhatezerszer szerepeltem a különböző tévé csatornákon. Soha nem volt gond velem. Sajnálom, ha most megbántottam valakit, vagy rosszat mondtam. Urambocsá’, egyszer mondhatok rosszat én is” – mondta Csapó, akit meglepett, hogy a műsor másik vendégének, a világbajnok öttusázó Gyenesei Leilának abba a mondatába senki sem kötött bele, hogy meg kell nézni azokat a nőket, akik három férfival mennek fel egy lakásra.

Hogy bántotta-e a sok negatív kritika, amit kapott az olvasóktól?

Nem jutottak el hozzá, mert „nem olvas internetet”. A fodrásznál hét nőből csak egynek volt baja azzal, amit mondott.

Ha valaki a lányával tenne hasonlót, akkor a tettest agyonverné. A poharas sztorit pedig életében először mesélte el. Lehet, hogy nem kellett volna – tette hozzá.

Jogászként sosem használta volna, még a hatvanas években sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik