Pályán kívül

Messi helyett Bruce Springsteen lesz Madridban

Bruce Springsteen koncertje miatt biztosan nem a Real Madrid stadionjában rendezik meg május 21-én a Spanyol Király Kupa döntőjét.

A Barcelona és a Sevilla is semleges helyszínen (a Barca odaszúrásból is), a Santiago Bernabeu-ban akarta lejátszani a finálét, ám a Real kedden közölte:

abban az időpontban Bruce Springsteen koncertezik a stadionban.

Az AP szerint a Real Madrid el akarta kerülni, hogy legnagyobb riválisa, a Barcelona éppen az ő arénájában ünnepeljen kupagyőzelmét.

A döntőt így valószínűleg az Atlético Madrid otthonában, a Vicente Calderonban rendezik majd.

Bruce Springsteen már megkezdte a The River koncertturnéját, első európai állomása májusban Lisszabonban lesz. Utána Dublin, majd Hollandia, Olaszország és így tovább. Magyarországra valószínűleg nem jön, eddig egyszer volt az 1988-as Live Aid koncerten, ahol elénekelte ezt a számot:

Azóta nem járt erre, ha valaki meg akarja nézni, márpedig ki ne akarná, akkor Bécsben tudja ezt megtenni. Ott utoljára 2012-ben volt, de valószínűleg odáig idén is elmegy. Ausztriában négy éve zongorán játszotta el, ezt:

A jegyek biztosan húzósak lesznek, általában Olaszországban a legolcsóbb, ott már 30.000 forintért meg lehet nézni a “Főnököt”.

Ha valaki meg szeretné hallgatni a turné címadó számát, hajrá:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik