Pályán kívül

Megszólalt a dublini lövöldözés magyar szemtanúja

Pénteken Dublinban, a Regency Hotelben rendőrnek álcázott támadók AK-47-essel lövöldözni kezdtek, egy ember meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek. A szállodában ekkor a hétvégére tervezett profi ökölvívó-találkozók mérlegelései zajlottak.

A gála WBO-supervisora Kovács Kokó István lett volna, de nem esett bántódása, mert a lövöldözés alatt már nem tartózkodott a helyszínen. Ellenben Kiss Zoltánnal, a Totó Box Promotion tulajdonosával, aki közvetlen közelről szemlélte az eseményeket.

Kokónak nincs semmi baja, miként megúsztam én is, és a 60 kg-os versenyzőm, Fekete László is, akinek a találkozója szintén elmaradt a gyilkosság miatt. Mi már túlestünk a mérlegelésen Lacival, felvettük az ebédünket, és akkor tőlem négy méterre egy, az ír terrorelhárító rendőri erők egyenruhájában érkező alak Kalasnyikovval lőni kezdett. Előbb a levegőbe eresztett el egy lövést, majd fejbe lőtte azt az ír fiatalembert, akit keresett

– nyilatkozott Kiss a Borsnak.

A menedzser hozzátette, egy spanyolországi ír és egy Írországban ténykedő ír drogkartell emberei oldottak meg ily módon egy komoly nézeteltérést.

A dublini lövöldözés:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik