Pályán kívül

Öt kissrác napját aranyozta be Leo Messi

A Barca akadémiájának öt növendéke alighanem sohasem felejti el azt a napot, amellyel a klub megajándékozta őket: a különböző korosztályok képviseletében öt fiatal labdarúgó beszélgethetett a katalánok szupersztárjával, Lionel Messivel az argentin ötödik Aranylabdája kapcsán.

A fiatalok két-két kérdéssel bombázhatták szemtől szemben a klasszist, így megtudhattunk a többi közt olyanokat, hogy Messi külön szobában tárolja az Aranylabdáit, és hogy már nem is emlékszik rá, ki miatt kezdett el focizni, csak arra, hogy családja mindig is szerette a labdarúgást, ő pedig már 3-4 éves korában kergette a lasztit.

A kérdezz-felelek során az érzelmek is előtörtek Messiből: mikor azt kérdezték tőle, hogy milyen nehéz volt távol lenni a családjától, láthatóan elérzékenyült. Ráadásul ő ritkábban találkozhatott a szeretteivel, mint a többiek, ezt is nehezen élte meg.

Az argentin ugyan tanácsokkal nem akarta ellátni a fiatalokat, de megjegyezte: ragadjanak meg minden lehetőséget, minden pillanatot, ami jut nekik a Barcelonánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik