Pályán kívül

Esküvői ruhában hamburgerezett a feleség a hokimeccsen

Hol máshol történhetne ilyen, mint Amerikában?

Erica Skuta és Lewis Blake Új-Zélandon élnek, ám a hölgy jó minnesotaiként hatalmas rajongója a helyi hokicsapatnak, a Wildnak. Ezzel pedig megfertőzte párját is.

Nagyon hiányzik nekünk a meccsre járás, meg is beszéltük, hogy ha visszaköltözünk Minnesotába, akkor szezonbérletesek leszünk

– mesélte a BuzzFeednek Erica és azt is elárulta, „a világ másik végén” sem maradnak le egyetlen mérkőzésről sem, streamelik az összecsapásokat.

Nemrég, november 28-án mondták ki a boldogító igent Minnesotában. Aznap otthon játszott a Wild is, így Erica és Lewis az esküvő után a családtagokkal és a barátokkal karöltve elment az Xcel Energy Centerbe és megnézték a Dallas Stars elleni – hosszabbításban 4-3-ra elveszített – mérkőzést.

Az eljegyzéskor megbeszéltük, valami rendhagyót kellene csinálni az esküvőnk után, például kimenni egy Wild-meccsre. Aztán nyilvánossá vált a szezon menetrendje és akkor tudtuk: ott a helyünk.

Természetesen a nagy sürgés-forgásban nem volt idő olyan apróságokra, mint az evés. Erica így a hokimeccsen hozta be a lemaradást: nem mindennapi látvány, amikor valaki esküvői ruhában majszolja a hamburgert a jégcsarnokban.

A hamburgerezős jelenet bejárta az internetet:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik