Pályán kívül

Táplálék-kiegészítőt és könyvet dob piacra Hosszú Katinka

hosszú katinka (Array)
hosszú katinka (Array)
A könyvből többek között kiderül, hogy lett Hosszúból Iron Lady.

Hosszú Katinka, ötszörös világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó, olimpikon úszónő a BioTechUSA központjában, a sajtó bevonásával ünnepelte meg, hogy egy hosszú közös munka eredményeként immáron a boltokban az Iron Series termékcsalád, amely az Iron Meal fantázianévre hallgató magas fehérjetartalmú, hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat tartalmazó étkezéshelyettesítő italport és az Iron shakert foglalja magában.

Már kapható az úszónő második motivációs könyve, Iron Lady – Az átalakulás címmel. A lebilincselő olvasmány a 2013-as barcelonai világbajnokságtól napjainkig terjedő időszakot foglalja össze, melyből megtudhatjuk, hogy hogyan lett Hosszú Katinkából Iron Lady.

Már kapható Hosszú Katinka második motivációs könyve, Iron Lady – Az átalakulás címmel. A lebilincselő olvasmány a 2013-as barcelonai világbajnokságtól napjainkig terjedő időszakot foglalja össze, melyből megtudhatjuk, hogy hogyan lett Hosszú Katinkából Iron Lady.

A motivációs könyvek és az Iron Series termékcsalád az Iron Nation-nek készült. Az Iron Nation egy filozófia, életérzés, értékrend, amely nem fogadja el az átlagost és nem elégszik meg a középszerűséggel. Nincs életkorhoz, nemhez, munkakörhöz vagy készségekhez kötve. Mindenki tehetséges valamiben. Fogadd el a kihívást, hogy nap mint nap legyőzd önmagad, ezáltal ha egy kicsivel is, de jobb legyél, mint tegnap voltál! Ismerd fel a legnagyobb akadályokat és rombold le azokat! Feszegesd a határaidat és hagyd figyelmen kívül a kudarc valószínűségét! Csak rajtad múlik, hogy minden nap egy lépéssel közelebb kerülj a céljaidhoz.” – mondta Hosszú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik