Pályán kívül

Súlyosan bántalmazta öt hónapos gyermekét a focista

Egyes források szerint a baba majdnem megvakult.

A francia élvonalbeli Angers kameruni labdarúgóját, Jean-Pierre Nsamét azzal vádolják, hogy súlyosan bántalmazta öt hónapos kisgyermekét, amikor kettesben voltak otthonukban – írja a Le Parisien.

Az eset közel egy hete történt, de csak most került nyilvánosságra. A játékost hétfőn letartóztatták majd őrizetbe vették. A beszámolók szerint a kisgyermeket vasárnap szállították kórházba, ahol megállapították, hogy “megrázott baba szindrómája” van. Ez a leggyakrabban előforduló csecsemőbántalmazási forma.

Az anyát is őrizetbe vették, de őt nem sokkal később szabadon engedték. Mégpedig azért, mert kiderült, hogy a bántalmazás napján nem tartózkodott a városban.

Egyes források szerint a kisbaba majdnem megvakult a bántalmazás következtében. A csütörtökön még az intenzív osztályon ápolt baba állapotától függően a vád még módosulhat, amely nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozása 15 évnél fiatalabb gyermeknek.

Nsamét szerdán kiengedték az őrizetből, de nem találkozhat feleségével és gyermekével, valamint a lehetséges szemtanúkkal, illetve a várost sem hagyhatja el. Egyes francia lapok szerint akár 15 év börtönt is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik