Pályán kívül

Gumilövedékes pisztollyal lőtték mellkason a Fradi biztonsági főnökét

A Blikk cikke szerint Sz. Ferenc, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi biztonsági főnöke és utódja, F. Pál egy benzinkútnál találkoztak szerda este. Ezután előbbi XVIII. kerületi lakására hajtottak, ahol hangoskodás és dulakodás történt, majd egy lövés is dördült.

A bulvárlap információ szerint egy gumilövedékes fegyvert sütöttek el, a lövedék pedig F. Pált szíve alatt pár centivel találta el és a testébe fúródott. A sérültet mentő vitte kórházba, ahol megműtötték, pár napon belül azonban vélhetően hazatérhet.

„2015. október 21-én 20 óra 26 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten a XVIII. kerületben hangoskodás és dulakodás van. A BRFK XVIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 42 éves budapesti lakossal szemben” – olvasható a blikk.hu-n a rendőrségi közlemény, illetve annyit még kiderített a bulvárlap, hogy a sértettet és a lakásban tartózkodó két másik embert is kihallgatták, de a vallomások egyelőre teljesen ellentétesek.

A két férfi állítólag jóban volt egészen addig, míg Sz. Ferencet ki nem rúgták a Fraditól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik