Pályán kívül

Aligátort sütöttek louisianai szurkolók, hogy elrettentsék az ellenfelet

A fanatikus szurkolók sok mindenre képesek kedvenceikért. Az alap, hogy kiüvöltik a tüdejüket egy-egy rangadón, csapatuk színeibe bújnak, vagy kifestik az arcukat, mint egy bohóc. Ha azonban a nagy rivális az ellenfél, ennél több kell.

Így gondolták ezt a Louisiana State University diákjai is, amikor csapatuk, a Tigers a Florida Gators ellen játszott. Úgyhogy nemes egyszerűséggel fogták magukat, elejtettek egy aligátort, feldobták a grillre, majd a parázson sercegő hüllőről készült fotóval üzenték meg a Twitteren az ellenfél csapatának, hogy mire számíthatnak a Tigrisektől.

Alig töltötték fel a képet, máris jött a válasz egy másik csapattól, akik szintén grilleztek:

Úgy tűnik bejött az ijesztgetés: a Tigers 35-28-ra nyert vasárnap, hazai pályán a Gators ellen. Louisiana államban egyébként legálisan lehet aligátorokat ölni, feltéve, ha az embernek van vadászengedélye, és annak a területnek a tulajdonosa is beleegyezését adja, ahol a hüllőt elejtik.

Már csak arra vagyunk kívácsiak, hogy a fanatikus szurkolók vajon tényleg megették-e a sült aligátort, vagy a fotó elkészítése után maradtak inkább a kolbásznál?

(via: Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik