Pályán kívül

A magyar bundabotrány főszereplőitől lehet fogadási tippeket venni

A vs.hu cikke szerint a magyar bundabotrány két fővádlottja, Kenesei Zoltán és Lázár Mátyás sportfogadási tippeket ad egy nemrégiben indult oldalon, a viptipp.hu-n. A portál munkatársai ki is próbálták, ezer forintért lehet tippet kérni.

Nehézkesen ment csak a dolog, de végül sikerült és jött is a javaslat: a Frankfurt – Standard Liége női BL-meccsen a hazaiakra kell tenni. Erre 1,03-as volt az odds – nyert is a német csapat 6-0-ra a csütörtöki összecsapáson.

A viptipp.hu bemutatkozásában leszögezik, ők semmilyen eredményről nem tudnak előre, pusztán csak tuti tippeket adnak, mert számukra a sportfogadás több, mint hobbi. Az eredményességre nem vállalnak felelősséget, így ha hibás egy tipp, a felhasználónak nem áll jogában a fizetett összeegt visszakövetelni.

Keneseit és Lázárt 2011-ben vették őrizetbe, majd 22 hónapot töltöttek előzetesben, a vád szerint az ázsiai bundamaffia megbízásából irányították a magyarországi hálózatot, játékosokat és játékvezetőket fizettek és fogadtak is a meccsekre. Tavaly augusztustól házi őrizetben voltak egészen idén júniusig. Jelenleg bizonyítási eljárás zajlik ellenük, börtönbüntetést is kaphatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik