Pályán kívül

A Jobbik nekiment az MLSZ-nek

MLSZ(1)(960x640).jpg (Array)
MLSZ(1)(960x640).jpg (Array)

A párt élesen kritizálta a labdarúgó-szövetség, szerintük az MLSZ elüldözi a szurkolókat a stadionokból.

Hétfőn délelőtt kezdték el árusítani a jegyeket a Magyarország – Románia labdarúgó Eb-selejtezőre, amelyet szeptember 4-én rendeznek a Groupama Arénában. A jegyvásárlás során a szövetség oldala elérhetetlenné vált, később az MLSZ bocsánatot kért a kellemetlenség miatt.

A folytatásban változtatás nélkül közöljük a Jobbik Magyarországért Mozgalom közleményét.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye

Profizmus felsőfokon az MLSZ-ben: mindent a szurkolókért?

Névre szóló jegy, szurkolói kártya, vénaszkenner – csak a legfontosabb szurkolóellenes intézkedések az elmúlt évekből, melyeket a Fidesz-kormány és a labdarúgó-szövetség mind-mind azzal indokolt, hogy ezek a drukkerek színvonalas kiszolgálását szolgálják. Ezen intézkedések eredményeként egy átlagos NB I-es mérkőzésen a nézőszám már a 2000-et sem éri el.

Aztán elérkezik az év mérkőzése, a Magyarország–Románia Eb-selejtező mérkőzés, amire pillanatok alatt elfogynának a belépők, de az MLSZ olyan “jól” felkészült, hogy a jegyárusítás első napján összeomlik a számítógépes a rendszer, így a szurkolók nem tudnak a mérkőzésre belépőt vásárolni.

Ismét bebizonyosodott, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetségnek nem a szurkolókat kellene kriminalizálni és elüldözni a stadionokból, hanem a saját működésüket kellene felülvizsgálniuk. A Jobbik elvárja, hogy a szövetségi vezetők mindent kövessenek el azért, hogy minél magasabb színvonalon szolgálják ki a mérkőzésre kilátogató nézőket.

Csak azért is: hajrá, magyarok!

Szilágyi György országgyűlési képviselő és a Jobbik Sportkabinet

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik