Pályán kívül

Angol focisták keveredtek rasszista szexbotrányba

James Pearson (Array)
James Pearson (Array)

A Leicester City belső kivizsgálást rendelt el, a szurkolók pedig azt szeretnék, ha a klub kirúgná az érintett játékosokat.

Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Leicester City a klub milliárdos tulajdonosainak szülőhazájában, Thaiföldön népszerűsíti az egyesületet, ám hárman tettek arról, hogy ez a kezdeményezés fordítva süljön el. Történt, hogy a menedzser Nigel Pearson fia, a védő James, valamint a csatár Tom Hopper és a kapus Adam Smith belevetették magukat az éjszakába és thai prostituáltakkal múlatták az időt.


Az edző fia is benne van a botrányban
Fotó: Europress Fotóügynökség

Mindezt ráadásul telefonnal rögzítették, majd megmutatták a barátoknak, a felvétel pedig kiszivárgott. Ebből a Mirror oldalán lehet látni egy erősen cenzúrázott változatot, az angol bulvárlap munkatársai azonban látták a teljes videót, így leírták mi történik benne.

Azon túl, hogy a játékosok csaptak egy orgiát, ami igazán kivágta a biztosítékot az, hogy a labdarúgók többször is rasszista jelzőkkel illetik a thai lányokat, még a Mirror sem meri idézni a kifejezéseket.

A Leicester City nagy harcot vív a rasszizmus ellen, így természetesen nagyon rossz néven vették a Rókáknál a történteket, belső vizsgálatot folytatnak. A szurkolók már meghozták a maguk ítéletét: szerintük azonnali hatállyal ki kell rúgni a három játékost.

Pearson, Hopper és Smith egyébként a klub utánpótlásához tartoznak, de mindhárman tagjai a felnőtt keretnek is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik