Pályán kívül

Megmozdult az intenzíven ápolt Fradi-kapus

Hacker Gábor (Array)
Hacker Gábor (Array)

Hacker Gábor a kézis lányok ünneplése közben esett össze, azóta kórházban ápolják. Bíztató hírek érkeztek a családjától.

Pénteken számoltunk be arról, hogy a Ferencváros női kézicsapatának bajnoki ünneplésekor az egyik Fradi-szurkoló összesesett és újra kellett éleszteni. A 26 éves Hacker Gábort, aki korábban az FTC, jelenleg a Dunakeszi Kinizsi futsalcsapatainak volt kapusa a Honvéd Kórház intenzív osztályán kezelik.

A Ferencváros futsalcsapata elérte a kapus testvérét, a beszélgetést pedig a klub Facebook oldalán tették közzé.

Fotó: Facebook

“Gábor a lehető legjobb helyen van, csak köszönettel és hálával tartozunk a Honvédkórház orvosainak és ápolóinak, akik mindent megtesznek, hogy meggyógyítsák a testvéremet, emberfeletti munkát végeznek! Gábor eddigi összes vizsgálatának eredménye (CT, MRI, röntgen, stb.) negatív, ennek ellenére nem tudják az orvosok, hogy mi okozhatta a rosszullétet. Jelenleg is az intenzív osztályon fekszik, még mindig nincs eszméleténél, azonban szombaton már megmozdította a fejét és a karját, ami nagyon jó jel! Az orvosai elmondása szerint az elkövetkező két-három nap nagyon fontos lesz, sok minden eldől ebben a periódusban.”

“Rengetegen aggódnak Gáborért, egészen hihetetlen az a szeretet és támogatás, ami felénk árad ezekben a nehéz időkben, a család nevében köszönöm mindenkinek, aki a testvéremért szorít! Ugyanakkor lenne egy kérésem a barátok, ismerősök felé: kérem, hogy ne aggódjanak, mert az negatív dolog, negatív energia, és ezt megérzi Gábor! Sokkal inkább bízzanak, szurkoljanak és higgyenek Haki felépülésében, abból fog tudni erőt meríteni!” – mondta a kapus testvére, és hozzátette, nagyjából rekonstruálni tudták a szemtanúk elmondásai alapján Gábor rosszullétének körülményeit, ami óriási segítség az orvosoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik