Pályán kívül

A Fradi focistái táncoltak a Bazilikánál

flashmob (Array)
flashmob (Array)

A zöld-fehérek labdarúgói is csatlakoztak a Szent István Bazilikánál tartott flashmobhoz.

A Fradinál idén kiemelt szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás, ezért a klub igyekszik minden hónapban aktívan részt venni ezekben a megmozdulásokban.

Ezúttal a labdarúgók a Társ a Bajban Személyi Sérültekért Egyesület által szervezett flashmobhoz csatlakoztak, hogy felhívják a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára.

A kerekesszékesek a Bazilika előtti helyezkedtek el a téren, majd Vékony Z első albumának legújabb száma indult el, ezalatt az FTC sportolói befutottak a térre és beálltak a kerekes-székesek közé. A mozdulatsorokat Sárai Rita vezetésére együtt csináltak a résztvevők.

“Több mint 1,6 millió szurkolónk van, ezért nagyon fontos, hogy a klub egységesen próbáljon példát mutatni. Nemcsak a sportolók felé kell ezt mutatnunk, hanem mindenki számára, aki csatlakozni szeretne hozzánk. A Ferencvárosi Torna Clubnak irányt kell mutatnia! Törekvéseinket nemzetközi szinten is elismerik, és természetesen továbbra is folytatjuk ezt az utat” – mondta Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója a klub honlapjának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik