Pályán kívül

Sportpályában a Forma-1 új arca

ujvári máté (Array)
ujvári máté (Array)

A FIX TV Sportpálya című műsorűban Komlósi Gábor vendége a Forma-1 száguldó riportere, Ujvári Máté lesz.

A fiatal tehetség 2011 tavaszán végzett a Komlósi Oktatási Stúdióban, először a Digisportnál gyakornokoskodott, majd nem sokkal később már a Magyar Televízió munkatársaként dolgozott.

 Ujvári Máté és Daniel Ricciardo beszélgetése
Fotó: Facebook 

Előbb pályaszéli riporterként tűnt fel, mára már több, mint tíz sportággal foglalkozott, többek között a freestyle sízők mutatványait is az ő kommentálásában hallhattuk a 2014-es téli olimpián.

A nagy áttörést számára a Forma-1 hozta meg. Az F1-es csapatban 2015 tavaszáig szerkesztő-munkatársként dolgozott, az idei szezonban azonban már utazó riporterként láthatjuk, Bobák Róbert váltótársaként. Először a Maláj Nagydíjon kóstolhatott bele a száguldó cirkusz világába.

A sportriporteri munkássága mellett „Másthéma” művésznéven rappel.

SPORTPÁLYA, hétfő esténként 20:30-tól a FIX TV-n

FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek, nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon (+36-1-445-1349), vagy írásban a csatorna Facebook-oldalán lehet kérdéseket feltenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik