Pályán kívül

Lemondott Szujó Zoltán

szujó zoltán ()
szujó zoltán ()

Eddig mindig rábeszélték, hogy maradjon.

A Népszabadság információi szerint Szujó Zoltán lemondott az állami média sport-főszerkesztői posztjáról. Erről az MTVA is közleményt adott ki péntek este, hogy Vobeczky Zoltán váltja ezen a poszton.

Állítólag már többször le akart mondani, de az MTVA meggyőzte a maradásról. Rosszkor jött ez a cégnek, ugyanis a nyáron indul az M4 sportcsatorna, ahová a hírek szerint több neves sportkommentátort is meg akar nyerni az MTVA.

Szujó Zoltán marad a Forma-1-nél, illetve a motorsporttal foglalkozó műsorok kreatív producere marad.

“7 hónap után véget ér főszerkesztői megbízatásom az MTVA Sportfőszerkesztőségének élén. Május 1-től újra teljes erőmmel a Forma-1-re és az egyéb (motor-) sportos műsorokra, közvetítésekre koncentrálhatok. Mozgalmas és felettébb tanulságos bő fél év volt ez, még talán egy minimális diplomáciai érzékem is kifejlődött, amelynek azelőtt nem igazán voltam birtokában… Meggyőződésem, hogy sikerült “fazont adni” az MTVA sportműsorainak és egy olyan hangulatot megteremteni a szerkesztőségben, amelyet a nehézségek ellenére az oldottság és az alkotókedv jellemez”írta a Facebookon Szujó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik