Pályán kívül

Bedák Zsolt Las Vegasban bunyózhat

Bedák Zsolt (bedák zsolt, )
Bedák Zsolt (bedák zsolt, )

A magya bunyós május 2-án, a legendás MGM Grandben, a Floyd Mayweather Jr.–Manny Pacquiao előtt léphet szorítóba a WBC kispehelysúlyú világbajnoka, Léo Santa Cruz ellen.

Bár a boxrec.com-on még csak kérdőjeles a mérkőzés, de ettől még Bedák Zsolt menedzsmentjétől származó információk szerint összejöhet az álomutazás a magyar bunyósnak. Tíz menetesre és nem  hivatalos címmeccsként tervezik az összecsapást – mert a magyar nincs rangsorolva a WBC-nél -, amely az egész világ által várt Floyd Mayweather Jr.–Manny Pacquiao csúcsmérkőzés előtt lesz.

 Leo Santa Cruz akcióban – január 17-én honfitársát Jesus Ruizt verte
Fotó: europress 

A mexikói világbajnok lényegében haza jár az MGM Grandbe. Utolsó hátom meccsét os ott vívta, legutóbb január 17-én védte meg címét, technikai KO-val verte a szintén mexikói Jesus Ruizt. A 26 éves bunyós ezzel már 27 (17 KO) győzelem mellett nulla, azaz nulla vereséggel rendelkezik, így makulátlan mutatója arra enged következtetni, hogy a 31 éves Bedáknak fel kell kötnie a gatyáját.

A WBO kispehelysúlyú Európa-bajnoka, világranglista 4. helyezettjének ilyen kemény ellenfele még nem volt. És bár neki sem kell szerénykednie 24 (8)/1-es mutatójával, ettől még azt kell mondjuk: Zsolti, büszkék leszünk rád, ha megúszod kiütés nélkül!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik